Kemseks – anketni vprašalnik
20/02/2019

Društvo Legebitra te v sklopu programa Kemseks vabi k izpolnitvi novega anketnega vprašalnika o uporabi drog pri spolnih odnosih med moškimi, ki imajo spolne odnose z moškimi (MSM).
Anketa je anonimna in je namenjena tistim moškim, ki so v zadnjih 12. mesecih seksali vsaj enkrat tudi pod vplivom drog.

https://www.1ka.si/a/196251

Program Kemseks je nastal na pobudo treh organizacij, Društva Legebitra, Društva ŠKUC in Združenja DrogArt, ki so pri delu s svojimi uporabniki zaznale povečano uporabo psihoaktivnih substanc pri spolnih odnosih med MSM.

______________________________________________________________________

Raziskavo izvajamo s finančno podporo Ministrstva za zdravje Republike Slovenije in Mestne občine Ljubljana.

Ostale objave

Konferenca na temo mavričnih družin gostuje v Ljubljani

Rainbow Families in the Spotlight: CareFor EXCHANGE in Ljubljana Our charming city of Ljubljana welcomes the “Rainbow Families in the Spotlight: CareFor EXCHANGE” conference in March 2024, participants can anticipate a rich and diverse program, fostering connections,...

Priložnost za delo v Mestnem muzeju Ljubljana!

Študiraš enega od družboslovnih, humanističnih ali umetniških študijev in si želiš že med študijem izvedeti, kako konkretno poteka delo in kateri so profili zaposleni v muzeju ali galeriji? V novem študijskem letu postani članica* študijske skupine Muzej od blizu! ...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.