Kemseks – anketni vprašalnik
20/02/2019

Društvo Legebitra te v sklopu programa Kemseks vabi k izpolnitvi novega anketnega vprašalnika o uporabi drog pri spolnih odnosih med moškimi, ki imajo spolne odnose z moškimi (MSM).
Anketa je anonimna in je namenjena tistim moškim, ki so v zadnjih 12. mesecih seksali vsaj enkrat tudi pod vplivom drog.

https://www.1ka.si/a/196251

Program Kemseks je nastal na pobudo treh organizacij, Društva Legebitra, Društva ŠKUC in Združenja DrogArt, ki so pri delu s svojimi uporabniki zaznale povečano uporabo psihoaktivnih substanc pri spolnih odnosih med MSM.

______________________________________________________________________

Raziskavo izvajamo s finančno podporo Ministrstva za zdravje Republike Slovenije in Mestne občine Ljubljana.

Ostale objave

Dogodki v Mladinskem centru (junij 2024)

Od Usposabljanja za nove žive knjige do Razstave Groza ali roza, mavrični junij ponosno ponuja deset priložnosti, da praznujemo skupaj. Kot vsak mesec, lahko tudi junija naš MC uporabiš kot dnevno sobo. Zate je odprt:Pon.: 13.00 – 17.00Tor.: 13.00 – 18.00Sre.: 13.00 –...

VOLITVE V EVROPSKI PARLAMENT 2024!

Kandidati* za Evropske poslance so odgovorili na vprašanja o LGBTIQ+ temah, ki bodo aktualna v Evropskem parlamentu v naslednjih petih letih. Vsem kandidatom oz. listam, ki se potegujejo za mandat v Evropskem parlamentu, smo vprašanja poslali skupaj s pobudo k podpisu...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.