Izobraževanje in delavnice

Izobraževanje in delavnice

Delavnice in izobraževanja pripravljamo ter izvajamo strokovni delavci društva Legebitra, ki delavnice in izobraževanja v podjetjih, srednjih šolah, mladinskih centrih in drugih organizacijah izvajamo že vrsto let.

Na povezavah je naštetih le nekaj od številnih možnosti sodelovanja, ki jih nudimo. Ob navedenih izvajamo tudi druge standardizirane delavnice (po priročnikih: KOMPAS – Učenje o človekovih pravicah za mlade (Svet Evrope), Izobraževalni priročnik – Ideje, pripomočki, metode in aktivnosti za neformalno medkulturno vzgojo in izobraževanje mladostnikov ter odraslih (Svet Evrope) idr.). Za strokovne delavke_ce, ki delujejo v vzgojno-izobraževalnem sistemu nudimo izobraževanja znotraj Kataloga programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja (KATIS).

Metode

Uporabljamo pa tudi izvirne metode, ki smo jih razvili v dolgoletni praksi izvajanja delavnic (npr. kvizi o človekovih pravicah, diskusije ob filmih, pogovori z gosti idr.). O temi in poteku delavnice ali izobraževanja se dogovorimo z naročnico_kom in pri tem upoštevamo posebnosti in želje skupine, ki ji je delavnica ali izobraževanje namenjeno.

Če ugotavljate, da bi na vaši šoli, mladinskem centru, organizaciji želele_i ali potrebovale_i delavnico oz. izobraževanje na temo spolne usmerjenosti, spolne identitete, človekovih pravic in tega ne bi izvajale_i same_i, nas lahko kontaktirate. Delavnice, ki jih za vas pripravimo po naročilu, prilagodimo področju vašega dela in udeleženkam (vodstveni kader, posamezne poklicne skupine, glede na velikost skupine itd.), prav tako se vaši ekipi prilagodimo z načinom izvedbe (v živo ali online, izobraževanja v slovenščini ali angleščini). Svoje znanje z veseljem delimo tudi na internih dogodkih podjetij, kot so npr. okrogle mize.

Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo. Vabimo vas, da nam pišete na elektronski naslov [email protected] lahko pa nas pokličete tudi na telefonsko številko 030 466 155 (za izobraževalne ustanove) ali na 041 693 220 (za podjetja in druge organizacije).

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.