You are currently viewing Poziv za nove prostovoljke_ce pri Legebitri

Poziv za nove prostovoljke_ce pri Legebitri

Te zanima prostovoljsko delo na Legebitri? Si želiš izkušenj s soorganizacijo dogodkov, krožkov in aktivnosti v Mladinskem centru Legebitra, ali kavarniških večerov, taborov in ostalih aktivnosti? Bi se vključil_a v druge programe, kot so terenska ekipa STIK, Živa knjižnica, Hiv preventiva ali zagovorniške aktivnosti? Si želiš novih znanj in izkušenj, spoznati raznolike mlade in skupaj ustvarjati zanimive aktivnosti v varnem in sprejemajočem okolju?

Legebitra te vabi, da se pridružiš naši 40 članski prostovoljski ekipi in s skupnostnimi delavkami_ci soustvarjaš pester program aktivnosti. Kot bodoča_i prostovoljka_ec se pri nas usposobiš za prostovoljsko delo v okviru programov in projektov društva. Na usposabljanju se seznaniš s poslanstvom in vizijo društva, pravicami in dolžnostmi, ter področji dela, na katerih bi želel_a delovati. Izbiraš lahko med široko paleto aktivnosti, ki ti bodo podrobneje predstavljene na prvem uvodnem srečanju.

Uvodno srečanje za nove prostovoljke_ce bo 6. marca 2019 ob 15h v MC Legebitra (Trubarjeva 76a, Ljubljana) – udeležba na srečanju je obvezna. Vse_i, ki ste zainteresirane_i, prosimo, da izpolnite prijavnico:

https://goo.gl/forms/xfwUvm5JNnnuSniN2

Za dodatna vprašanja smo na voljo na [email protected] ali na 01 430 51 44/ +386 30 466 155.