Hiv in druge SPO

Testiranje na hiv, virusne hepatitise in druge spolno prenosljive okužbe

Program testiranja ponuja brezplačno in zaupno testiranje na hiv, virusna hepatitisa B in C, sifilis, oralno in rektalno gonorejo, in sicer za vse moške, ki imajo spolne odnose z moškimi (MSM). Omogočamo tudi meritev titra protiteles po cepljenju proti hepatitisu B.

V sklopu programa nudimo možnost svetovanj o hivu, virusnih hepatitisih in spolno prenosljivih okužbah, PrEP-u in PEP-u, kemseksu in ostalih temah, povezanih s spolnim zdravjem.

Za osebe, ki živijo s hivom, izvajamo program individualne vrstniške podpore in druženja – Buddy. Za več informacij nam pišite na [email protected] ali nas pokličite: 030 478 578.
Več informacij za osebe s hivom.

Nudimo možnost svetovanj o hivu, hepatitisih in spolno prenosljivih okužbah, PrEP-u in PEP-u, kemseksu in ostalih temah, povezanih s spolnim zdravjem. Informacije o dostopu do PEP-a (poekspostavitvene zaščite pred okužbo s hivom) lahko dobite na telefonski številki: 030 361 280 (vsak delovnik med 10. – 16. uro). Na Legebitrini infotočki (Trubarjeva 76a, 1000 Ljubljana) so na voljo publikacije o hivu in spolno prenosljivih okužbah, brezplačni kondomi in lubrikanti.

Svetovanja izvajamo preko telefona, elektronske pošte ali osebno (po dogovoru).

Več informacij najdete na spletni strani

Dosegljivi smo tudi na tel. št. 030 361 280 in [email protected] vsak delovnik med 10. in 16. uro.

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.