Hiv in druge SPO

Testiranje na hiv, virusne hepatitise in druge spolno prenosljive okužbe za moške, ki imajo spolne odnose z mošimi.

Program testiranja ponuja brezplačno in zaupno testiranje na hiv, virusna hepatitisa B in C, sifilis, oralno in rektalno gonorejo, in sicer za vse moške, ki imajo spolne odnose z moškimi (MSM) in njihove spolne partnerje. Omogočamo tudi meritev titra protiteles po cepljenju proti hepatitisu B.

V sklopu programa nudimo možnost svetovanj o hivu, virusnih hepatitisih in spolno prenosljivih okužbah, PrEP-u in PEP-u, kemseksu in ostalih temah, povezanih s spolnim zdravjem.

Za osebe, ki živijo s hivom, izvajamo program individualne vrstniške podpore in druženja – Buddy. Za več informacij nam pišite na [email protected] ali nas pokličite: 030 361 280.
Več informacij za osebe s hivom.

Nudimo možnost svetovanj o hivu, hepatitisih in spolno prenosljivih okužbah, PrEP-u in PEP-u, kemseksu in ostalih temah, povezanih s spolnim zdravjem. Informacije o dostopu do PEP-a (poekspostavitvene zaščite pred okužbo s hivom) lahko dobite na telefonski številki: 030 361 280 (vsak delovnik med 10. – 16. uro). Na Legebitrini infotočki (Trubarjeva 76a, 1000 Ljubljana) so na voljo publikacije o hivu in spolno prenosljivih okužbah, brezplačni kondomi in lubrikanti.

Svetovanja izvajamo preko telefona, elektronske pošte ali osebno (po dogovoru).

Testiranje na hiv, virusne hepatitise in druge prenosljive okužbe za osebe, ki opravljajo seksualno delo 

V okviru projekta Expand omogočamo brezplačno in zaupno testiranje na spolno prenosljive okužbe. Poleg testov na hiv, virusna hepatitisa B in C ter sifilis, omogočamo tudi vaginalni bris za preiskave na prisotnost gonoreje, klamidije, trihomonasa in mikoplazme.

V sklopu projekta nudimo možnost svetovanj o okužbah, varnejši spolnosti, zmanjševanju škode, PrEP-u in PEP-u, kemseksu in ostalih temah, povezanih s spolnim zdravjem.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na [email protected] ali po telefonu na številko 030 361 280 vsak delovni dan med 10. – 16. uro ali na spletni strani Kajiščeš.

Več informacij najdete na spletni strani

Dosegljivi smo tudi na tel. št. 030 361 280 in [email protected] vsak delovnik med 10. in 16. uro.

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.