Psiho-dinamska terapevtska skupina
30/11/2017

Tudi v mesecu decembru še vedno sprejemamo prijave za vključitev v psiho-dinamsko terapevtsko skupino.

Skupina bo varen prostor, kjer se bomo pogovarjale_i o specifičnih vprašanjih LGBTQ+ posameznic_kov v odnosu do družbe, lastne identitete in identitete znotraj skupnosti. Razgrajevale_i bomo družbene, lastne stereotipe in poskušale_i najti sebi lastno identiteto.

Za koga je lahko skupina koristna?

Skoraj vsaki_omur lahko skupina prinese pozitivne spremembe. Skupina bo varen prostor, kjer se bomo lahko pogovarjale_i o vprašanjih, ki so pomembna za članice_e. Tako lahko pridemo do zelo osebnih in intimnih tem, kot tudi vprašanj, ki se nanašajo na družbeno vlogo posameznika: Vprašanja o spolnosti, intimnih odnosih ter družbenih in subjektivnih vlogah spola, spolnosti, moči, avtoritete.

Vsak_a, ki jo_ga članstvo v skupini zanima, bo imel_a možnost, da se pred vključitvijo v skupino pogovori z vodjo skupine in s tem priložnost, da spregovori o vseh odprtih vprašanjih.

Prijave na uvodni razgovor in informacije: [email protected] ali 070 734 149.

Vabljene_i, da se nam pridružite.

Ostale objave

Konferenca na temo mavričnih družin gostuje v Ljubljani

Rainbow Families in the Spotlight: CareFor EXCHANGE in Ljubljana Our charming city of Ljubljana welcomes the “Rainbow Families in the Spotlight: CareFor EXCHANGE” conference in March 2024, participants can anticipate a rich and diverse program, fostering connections,...

Priložnost za delo v Mestnem muzeju Ljubljana!

Študiraš enega od družboslovnih, humanističnih ali umetniških študijev in si želiš že med študijem izvedeti, kako konkretno poteka delo in kateri so profili zaposleni v muzeju ali galeriji? V novem študijskem letu postani članica* študijske skupine Muzej od blizu! ...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.