Psiho-dinamska terapevtska skupina
30/11/2017

Tudi v mesecu decembru še vedno sprejemamo prijave za vključitev v psiho-dinamsko terapevtsko skupino.

Skupina bo varen prostor, kjer se bomo pogovarjale_i o specifičnih vprašanjih LGBTQ+ posameznic_kov v odnosu do družbe, lastne identitete in identitete znotraj skupnosti. Razgrajevale_i bomo družbene, lastne stereotipe in poskušale_i najti sebi lastno identiteto.

Za koga je lahko skupina koristna?

Skoraj vsaki_omur lahko skupina prinese pozitivne spremembe. Skupina bo varen prostor, kjer se bomo lahko pogovarjale_i o vprašanjih, ki so pomembna za članice_e. Tako lahko pridemo do zelo osebnih in intimnih tem, kot tudi vprašanj, ki se nanašajo na družbeno vlogo posameznika: Vprašanja o spolnosti, intimnih odnosih ter družbenih in subjektivnih vlogah spola, spolnosti, moči, avtoritete.

Vsak_a, ki jo_ga članstvo v skupini zanima, bo imel_a možnost, da se pred vključitvijo v skupino pogovori z vodjo skupine in s tem priložnost, da spregovori o vseh odprtih vprašanjih.

Prijave na uvodni razgovor in informacije: [email protected] ali 070 734 149.

Vabljene_i, da se nam pridružite.

Ostale objave

Dogodki v Mladinskem centru (junij 2024)

Od Usposabljanja za nove žive knjige do Razstave Groza ali roza, mavrični junij ponosno ponuja deset priložnosti, da praznujemo skupaj. Kot vsak mesec, lahko tudi junija naš MC uporabiš kot dnevno sobo. Zate je odprt:Pon.: 13.00 – 17.00Tor.: 13.00 – 18.00Sre.: 13.00 –...

VOLITVE V EVROPSKI PARLAMENT 2024!

Kandidati* za Evropske poslance so odgovorili na vprašanja o LGBTIQ+ temah, ki bodo aktualna v Evropskem parlamentu v naslednjih petih letih. Vsem kandidatom oz. listam, ki se potegujejo za mandat v Evropskem parlamentu, smo vprašanja poslali skupaj s pobudo k podpisu...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.