Nameni nam 0,5 % dohodnine
29/11/2017

Tudi Legebitra je na seznamu organizacij, kateri lahko namenite del dohodnine. Ta denar ne gre iz vašega žepa, temveč je v državni proračun plačan že z dohodnino. Vsako leto pa lahko 0,5% od vplačane dohodnine namenimo organizaciji, ki je vpisana v seznam prejemnikov, če tega ne storimo, ta denar ostane v državnem proračunu.

Vaš prispevek nam bo pomagal pri nadaljnjem izvajanju testiranja na hiv in druge spolno prenosljive okužbe, svetovanj, pogovornih skupin, izdajanju revij Narobe in Gejm, izvedbi Kavarniških večerov, Četrtkovih dialogov, izobraževalnih taborov in mnogih drugih aktivnosti, namenjenih LGBTQI skupnosti.

 

Kako torej podprete naše programe, storitve in aktivnosti?

1. Izpolnite obrazec na spletni strani eDavki. Za to potrebujete dostop do portala eDavki z digitalnim potrdilom.
(Dokumenti > Nov dokument > Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije, kamor vpišete Legebitrino davčno številko 24872458 in delež – 0,5)

ALI

2. Izpolnite obrazec na naši spletni strani s svojimi podatki, ga natisnite in podpišete, nato pa odnesite ali pošljite na svoj finančni urad. Lahko pa ga izpolnjenega in podpisanega prinesete tudi na Legebitro in ga pošljemo namesto vas.

 

Hvala! 🙂

Ostale objave

Konferenca na temo mavričnih družin gostuje v Ljubljani

Rainbow Families in the Spotlight: CareFor EXCHANGE in Ljubljana Our charming city of Ljubljana welcomes the “Rainbow Families in the Spotlight: CareFor EXCHANGE” conference in March 2024, participants can anticipate a rich and diverse program, fostering connections,...

Priložnost za delo v Mestnem muzeju Ljubljana!

Študiraš enega od družboslovnih, humanističnih ali umetniških študijev in si želiš že med študijem izvedeti, kako konkretno poteka delo in kateri so profili zaposleni v muzeju ali galeriji? V novem študijskem letu postani članica* študijske skupine Muzej od blizu! ...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.