You are currently viewing Nameni nam 0,5 % dohodnine

Nameni nam 0,5 % dohodnine

  • Post category:Novice

Tudi Legebitra je na seznamu organizacij, kateri lahko namenite del dohodnine. Ta denar ne gre iz vašega žepa, temveč je v državni proračun plačan že z dohodnino. Vsako leto pa lahko 0,5% od vplačane dohodnine namenimo organizaciji, ki je vpisana v seznam prejemnikov, če tega ne storimo, ta denar ostane v državnem proračunu.

Vaš prispevek nam bo pomagal pri nadaljnjem izvajanju testiranja na hiv in druge spolno prenosljive okužbe, svetovanj, pogovornih skupin, izdajanju revij Narobe in Gejm, izvedbi Kavarniških večerov, Četrtkovih dialogov, izobraževalnih taborov in mnogih drugih aktivnosti, namenjenih LGBTQI skupnosti.

 

Kako torej podprete naše programe, storitve in aktivnosti?

1. Izpolnite obrazec na spletni strani eDavki. Za to potrebujete dostop do portala eDavki z digitalnim potrdilom.
(Dokumenti > Nov dokument > Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije, kamor vpišete Legebitrino davčno številko 24872458 in delež – 0,5)

ALI

2. Izpolnite obrazec na naši spletni strani s svojimi podatki, ga natisnite in podpišete, nato pa odnesite ali pošljite na svoj finančni urad. Lahko pa ga izpolnjenega in podpisanega prinesete tudi na Legebitro in ga pošljemo namesto vas.

 

Hvala! 🙂