Novosti v prihajajočih mesecih
30/04/2023

Letos Legebitra obeležuje 25. letnico! Poleg praznovanja smo se odločile_i za par novosti, ki bodo še dodatno prispevale k našem delovanju.

Selitev v nove prostore

V prihajajočem mesecu selimo del pisarne z Dunajske ceste 5 na Prešernovo cesto 3. Nova lokacija bo poleg pisarn omogočala več prostora za svetovalnice in testirne dejavnosti.

Mladinski center in ostale dejavnosti ostajajo na Trubarjevi cesti 76a.

Nova spletna stan

Odločile_i smo se za prenovo naše spletne strani, ki bo omogočala lažji in hitrejše dostop do informacij ter optimizirala uporabniško izkušnjo.

Zbiranje donacij

Za dosego ciljev smo začele_i z zbiranjem donacij. Če nas želite podpreti, lahko to naredite preko spodnje QR kode oz. na naš bančni račun. Vesele_i bomo vsakega prispevka!

IBAN: SI56 1010 0006 0781 456
NAZIV: DIC LEGEBITRA
NASLOV: Trubarjeva cesta 76, 1000 Ljubljana
NAMEN: Prenova
KODA NAMENA: CHAR
DAVČNA ŠTEVILKA: 24872458

Ostale objave

Konferenca na temo mavričnih družin gostuje v Ljubljani

Rainbow Families in the Spotlight: CareFor EXCHANGE in Ljubljana Our charming city of Ljubljana welcomes the “Rainbow Families in the Spotlight: CareFor EXCHANGE” conference in March 2024, participants can anticipate a rich and diverse program, fostering connections,...

Priložnost za delo v Mestnem muzeju Ljubljana!

Študiraš enega od družboslovnih, humanističnih ali umetniških študijev in si želiš že med študijem izvedeti, kako konkretno poteka delo in kateri so profili zaposleni v muzeju ali galeriji? V novem študijskem letu postani članica* študijske skupine Muzej od blizu! ...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.