Strokovni posvet “Hiv in zdravstveni delavci”
25/11/2019

Vljudno vas vabimo na strokovni posvet “Hiv in zdravstveni delavci”, ki ga organizira Društvo informacijski center Legebitra 27. novembra 2019 ob 12.30 uri v veliki predavalnici Nacionalnega inštituta za javno zdravje na Zaloški cesti 29 v Ljubljani.

Na posvetu bomo obravnavali izzive, s katerimi se v zdravstvu soočajo tako osebe s hivom kot tudi zdravstveni delavci, ki jih obravnavajo.

Posvet se vsebinsko navezuje na nacionalni posvet ob Svetovnem dnevu boja proti aidsu, ki bo potekal neposredno pred dogodkom. 27. novembra 2019 ob 9.00 uri v predavalnici Nacionalnega inštituta za javno zdravje, OE Ljubljana, Zaloška cesta 29, Ljubljana

Za udeležbo na nacionalnem posvetu smo vložili vlogo za dodelitev licenčnih točk na Zdravniško zbornico in Zbornico zdravstvene in babiške nege Slovenije.

Podroben program nacionalnega posveta pa je na naslednji povezavi:
https://kajisces.si/program-nacionalni-posvet-aids-2019/

Program strokovnega posveta “Hiv in zdravstveni delavci” pa je na naslednji povezavi:
https://kajisces.si/posvet-program_hiv-in-zdravstveni-delavci/

Udeležba na strokovnem posvetu je brezplačna. Število mest je omejeno.

Za več informacij smo na voljo na [email protected]
Vljudno vabljene_i!


___________________________________________
Strokovni posvet sponzorirata Medicopharmacia, d.o.o., GSK d.o.o. in Merck Sharp &Dohme, Inovativna zdravila d.o.o. Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Ostale objave

Razpis za delovno mesto na področju socialnega varstva.

Iščemo programsko* koordinatorico v programskem sklopu Psihosocilano svetovanje za LGBTIQ+ osebe za polni delovni čas - 40 ur na teden Pogoji: Izobrazba po 69. členu ZSV z najmanj dvema letoma delovne dobe kot strokovna delavka po ZSV, ali opravljen strokovni izpit po...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.