Raziskava o stanju v šolah v Sloveniji 2019: LGBT mladi – Prebijmo molk v šolah!
29/05/2019

Raziskavo izvajamo pri Legebitri z namenom spoznati izkušnje lezbijk, gejev, biseksualnih in transspolnih oseb v osnovnih in srednjih šolah v Sloveniji.

Vabljene_i k izpolnjevanju anketnega vprašalnika:  https://glsen.qualtrics.com/jfe/form/SV_9YV1CBv61cMUSgd?Q_Language=SL

Informacije, pridobljene iz raziskave, nam bodo pomagale pri podpori zavzemanja za boljše izobraževalne politike in izvajanje izobraževanj z učitelji_cami/profesoricami_ji za ustvarjanje varnejših prostorov za učenke_ce/dijake_inje LGBT. Raziskava vključuje vprašanja o vas, vaši šoli in vaših izkušnjah v šoli, na primer, ali ste se počutili varno ali pa ste se v šolskem letu 2018/2019 soočili s predsodki.

Sodelovanje v raziskavi je prostovoljno in anonimno. Rade_i bi vas opozorile_i, da anketa vsebuje vprašanja o vaših morebitnih izkušnjah z opazkami, verbalnim, s fizičnim in spolnim naslijem ter vprašanja, ki zahtevajo refleksijo vaših občutkov in dojemanja samih sebe. Če bi se zaradi katerega koli vprašanja počutili neprijetno ali na katero od vprašanj ne želite odgovoriti, prosimo, ne odgovarjajte.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje.

______________________________________________________________________

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Ostale objave

Razpis za delovno mesto na področju socialnega varstva

Iščemo vodjo programa Psihosocilano svetovanje za LGBTIQ+ osebe za polni delovni čas - 40 ur na teden Pogoji: Izobrazba po 69. členu ZSV z najmanj dvema letoma delovne dobe kot strokovna delavka po ZSV, ali opravljen strokovni izpit po ZSV in štiri leta delovne dobe...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.