Podpora študentkam_om v Ljubljani
03/02/2017

Študentke_i v Ljubljani lahko ustrezno podporo poiščejo tudi pri Fundaciji študentski tolar in Zavodu Študentska svetovalnica, katerih ustanovitelj je Študentska organizacija Univerze v Ljubljani.

Fundacija študentski tolar je bil ustanovljena z namenom pomagati študentkam_om v stiski, in sicer s povratnimi in nepovratnimi denarnimi pomočmi, z dodeljevanjem materialne pomoči ter prizadevanji za izboljšanje socialnega položaja študentk_ov.

Več na:

 

Zavod Študentska svetovalnica pa je bil ustanovljen z namenom pomagati študentkam_om in mladim na njihovi študijski poti ter razreševati njihova pravno-socialna vprašanja. Uporabnikom_cam nudijo odgovore na vprašanja o njihovih pravicah in možnostih, jim svetujejo in usmerjajo na prave naslove, pomagajo pa tudi pri globljih psihičnih in osebnih težavah posameznice_ka.

Več na:

Ostale objave

Konferenca na temo mavričnih družin gostuje v Ljubljani

Rainbow Families in the Spotlight: CareFor EXCHANGE in Ljubljana Our charming city of Ljubljana welcomes the “Rainbow Families in the Spotlight: CareFor EXCHANGE” conference in March 2024, participants can anticipate a rich and diverse program, fostering connections,...

Priložnost za delo v Mestnem muzeju Ljubljana!

Študiraš enega od družboslovnih, humanističnih ali umetniških študijev in si želiš že med študijem izvedeti, kako konkretno poteka delo in kateri so profili zaposleni v muzeju ali galeriji? V novem študijskem letu postani članica* študijske skupine Muzej od blizu! ...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.