Podpora študentkam_om v Ljubljani
03/02/2017

Študentke_i v Ljubljani lahko ustrezno podporo poiščejo tudi pri Fundaciji študentski tolar in Zavodu Študentska svetovalnica, katerih ustanovitelj je Študentska organizacija Univerze v Ljubljani.

Fundacija študentski tolar je bil ustanovljena z namenom pomagati študentkam_om v stiski, in sicer s povratnimi in nepovratnimi denarnimi pomočmi, z dodeljevanjem materialne pomoči ter prizadevanji za izboljšanje socialnega položaja študentk_ov.

Več na:

 

Zavod Študentska svetovalnica pa je bil ustanovljen z namenom pomagati študentkam_om in mladim na njihovi študijski poti ter razreševati njihova pravno-socialna vprašanja. Uporabnikom_cam nudijo odgovore na vprašanja o njihovih pravicah in možnostih, jim svetujejo in usmerjajo na prave naslove, pomagajo pa tudi pri globljih psihičnih in osebnih težavah posameznice_ka.

Več na:

Ostale objave

Dogodki v Mladinskem centru (junij 2024)

Od Usposabljanja za nove žive knjige do Razstave Groza ali roza, mavrični junij ponosno ponuja deset priložnosti, da praznujemo skupaj. Kot vsak mesec, lahko tudi junija naš MC uporabiš kot dnevno sobo. Zate je odprt:Pon.: 13.00 – 17.00Tor.: 13.00 – 18.00Sre.: 13.00 –...

VOLITVE V EVROPSKI PARLAMENT 2024!

Kandidati* za Evropske poslance so odgovorili na vprašanja o LGBTIQ+ temah, ki bodo aktualna v Evropskem parlamentu v naslednjih petih letih. Vsem kandidatom oz. listam, ki se potegujejo za mandat v Evropskem parlamentu, smo vprašanja poslali skupaj s pobudo k podpisu...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.