Terensko srečanje uporabnic_kov orodja Logbook v Ljubljani
31/08/2020

Mestna občina Ljubljana in znotraj nje Mreža mladinskih centrov, katere del je tudi Mladinski center Legebitra, je že od leta 2019 vključena v pilotni projekt Logbook, ki pa je z letošnjim letom postal bogatejši še za pet novih občin članic. Mladinski centri v osmih občinah tako skupaj nadaljujemo z beleženjem, spremljanjem učinkov mladinskega dela in aktivnostmi pilotnega projekta.

V četrtek, 27. avgusta 2020, smo se vse_i uporabnice_ki orodja Logbook v Ljubljani srečale_i na podpornem terenskem srečanju s predstavnico Urada za mladino in koordinatoricami_ji pilotnega projekta, Mladinsko mrežo MaMa. Namen obiska je bil dodatno podpreti vse uporabnice_ke pri pravilnem beleženju, zato smo skupaj pregledale_i vnesene aktivnosti mladinskega dela, ki kažejo na velik doprinos mladinskega dela v naši občini.

Logbook je tudi orodje za krepitev kakovosti mladinskega dela, ki jo bomo razvijale_i skozi izvedbo letne evalvacije v orodju Logbook oktobra letos. Poleg beleženja, Logbook namreč vključuje tudi različna evalvacijska orodja, ki nam omogočajo slišati glas mladih. Na podlagi teh podatkov se lahko mladinsko delo razvija, postaja bolj kakovostno, vrednoti napredek in si v skladu s tem postavlja cilje za prihodnost.

Veselimo se prihajajočih aktivnosti v okviru projekta in polletne evalvacije oziroma rezultatov, ki bodo pokazali napredek in učinke mladinskega dela v naši lokalni skupnosti. Vabljene_i k spremljanju naše spletne strani, kjer bomo sproti poročali o dogajanju.


Pilotni projekt se izvaja v okviru projekta Europe Goes Local – razvoj in krepitev kakovostnega mladinskega dela na lokalni ravni, ob podpori programa Erasmus+: Mladi v akciji, Nacionalne agencije Movit in Urada RS za mladino. V projektu sodelujejo mestne občine Ljubljana, Novo mesto, Maribor in Celje ter občine Brežice, Škofja Loka in Krško, ki so za koordinatorja pilotnega projekta izbrale Zavod Mladinska mreža MaMa.
Vsebine pilotnega projekta ne odražajo nujno stališča ali mnenja Evropske komisije, Nacionalne agencije Movit in Urada RS za mladino

Ostale objave

Razpis za delovno mesto na področju socialnega varstva.

Iščemo programsko* koordinatorico v programskem sklopu Psihosocilano svetovanje za LGBTIQ+ osebe za polni delovni čas - 40 ur na teden Pogoji: Izobrazba po 69. členu ZSV z najmanj dvema letoma delovne dobe kot strokovna delavka po ZSV, ali opravljen strokovni izpit po...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.