Čas za STIK
11/04/2016

Nekaj novega se dogaja! Pričela je delovati naša terenska ekipa, ki je že polno zaposlena z organizacijo prihodnjih druženj po različnih lokacijah. Enkrat mesečno se bodo tako pripravljali dogodki v Kopru, Mariboru, Radovljici in Novem Mestu.

Dogodki so namenjeni stiku mladih LGBT+* oseb, oseb, ki se identificirajo izven normativnih identifikacij in oseb, ki jim lastna spolna usmerjenost in/ali spolna identiteta postavlja(ta) vprašanja. Z ekipo prostovoljk_cev bodo dogodki, na katerih bo poskrbljeno tudi za prigrizke in pijačo, zaznamovani z dobro voljo, dobro družbo, igrami in z obilico smeha. Informacije o dogodkih lahko spremljate na Legebitrini spletni strani, za vse dodatne informacije in prijave pa smo dosegljive_i na [email protected].

Terenska svetovalnica STIK deluje v okviru DIC Legebitra in jo mogočajo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, MOL in FIHO, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Ostale objave

Razpis za delovno mesto na področju socialnega varstva.

Iščemo programsko* koordinatorico v programskem sklopu Psihosocilano svetovanje za LGBTIQ+ osebe za polni delovni čas - 40 ur na teden Pogoji: Izobrazba po 69. členu ZSV z najmanj dvema letoma delovne dobe kot strokovna delavka po ZSV, ali opravljen strokovni izpit po...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.