Čas za STIK
11/04/2016

Nekaj novega se dogaja! Pričela je delovati naša terenska ekipa, ki je že polno zaposlena z organizacijo prihodnjih druženj po različnih lokacijah. Enkrat mesečno se bodo tako pripravljali dogodki v Kopru, Mariboru, Radovljici in Novem Mestu.

Dogodki so namenjeni stiku mladih LGBT+* oseb, oseb, ki se identificirajo izven normativnih identifikacij in oseb, ki jim lastna spolna usmerjenost in/ali spolna identiteta postavlja(ta) vprašanja. Z ekipo prostovoljk_cev bodo dogodki, na katerih bo poskrbljeno tudi za prigrizke in pijačo, zaznamovani z dobro voljo, dobro družbo, igrami in z obilico smeha. Informacije o dogodkih lahko spremljate na Legebitrini spletni strani, za vse dodatne informacije in prijave pa smo dosegljive_i na [email protected].

Terenska svetovalnica STIK deluje v okviru DIC Legebitra in jo mogočajo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, MOL in FIHO, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Ostale objave

Konferenca na temo mavričnih družin gostuje v Ljubljani

Rainbow Families in the Spotlight: CareFor EXCHANGE in Ljubljana Our charming city of Ljubljana welcomes the “Rainbow Families in the Spotlight: CareFor EXCHANGE” conference in March 2024, participants can anticipate a rich and diverse program, fostering connections,...

Priložnost za delo v Mestnem muzeju Ljubljana!

Študiraš enega od družboslovnih, humanističnih ali umetniških študijev in si želiš že med študijem izvedeti, kako konkretno poteka delo in kateri so profili zaposleni v muzeju ali galeriji? V novem študijskem letu postani članica* študijske skupine Muzej od blizu! ...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.