Dobrodošle_i na strani za vnos v dnevnik prostovoljstva.

Zaradi lažjega beleženja prostovoljskih ur smo ustvarile_i obrazec za beleženje ur opravljenega prostovoljskega dela za leto 2022

V dnevnik vpišete ime, priimek, leto rojstva. Prosimo, da navedete podatke, kot so zapisani v vaših osebnih dokumentih. To so namreč podatki, ki jih potrebujemo za uradno dokumentacijo. Če vam to predstavlja stisko, nam lahko pišete na [email protected], da se dogovorimo za drugačen vnos teh podatkov v prostovoljski dnevnik.  

V nadaljevanju izberete projekt, ki je odvisen od tega, na katerem programu delate trenutno (vse imate opisano v dogovorih o prostovoljskem delu).

Datum in ura začetka prostovoljske dejavnosti sta tista prva, ko začnete opravljati prostovoljsko dejavnost (na primer: prostovoljsko delo na terenu se začne v trenutku, ko greste od doma; enako pri mladinskem centru). Pri trajanju posamezne prostovoljske aktivnosti ure zaokrožite navzgor.

Hvala, ker redno in dosledno vpisujete v prostovoljski dnevnik. S tem beležite svoje ure, ki bodo na koncu leta na potrdilu o prostovoljskem delu in Legebitri pomagate pri sofinanciranju projektov in programov.