Kdo smo

Kdo smo

Lana

V večnem iskanju smisla življenja, vesolja in ostalega, trdno verjamem, da je v idealnem svetu težave možno rešiti z nauki Vojne Zvezd. Zagovornica strukturiranega dela, ki občasno, ob koordiniranju deadlinov in časovnic, vzame v roke bič. V iskanju dolgoročnih rešitev.

Lana Gobec

Vodja organizacije
Processed with VSCO with hb2 preset

Pri svojem delu, računam, izpolnjujem tabele in obrazce, štempljam, arhiviram, se prebijam skozi kupe predpisov in navodil, lovim roke (včasih mi jih uspe celo prestaviti :)). Urejam tudi Narobe blog, se vmešavam v delo sodelavk_cev …
Sicer pa delujem tudi na področjih: feminizma_ov, tematik trans, pravic palestinskega ljudstva … Želiš izvedeti več o moje delu? Vprašaj.

Eva Gračanin

Vodja finančne službe in urednica Narobe bloga
mitja

Aktivist. Novinar. Skrbim za program za LGBT-mlade. In stare. Posvečam se LGBT-pravicam, a me bolj vznemirjajo skupnostni mediji. In medoti. Verjamem, da je moč sprožiti sistemske spremembe. In, s kritičnim razmislekom in pogovorom, graditi vključujočo družbo, kjer je raznolikost vrednota. Moj moto: ni močnejšega človeka od krhkega

Mitja Blažič

Programski koordinator
mateja

Projektna koordinatorka aka vodja programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene, socialka in študentka Geštalt psihoterapije. Verjamem, da je odnos tisti, ki daje možnost, da v njem celimo rane in okrevamo. Svoj službeni čas tako najraje preživljam v svetovalnici in v družbi mladih. Moj moto: Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself.

Mateja Capek

Programska koordinatorka
MZT 1 (1)

Sem nevladna mulipraktičarka. Moje delo je v veliki meri osredotočeno v finančno in administrativno spremljanje projektov, pripravo projektnih načrtov in poročil. Rada se lotim tudi organizacije dogodkov in koordinacije dela v skupini, sociologinja v meni pa se vsebinsko udejstvuje predvsem na področju hiv preventive in boja proti diskriminaciji.

Mateja Zobarič Trplan

Programska koordinatorka
Processed with VSCO with hb2 preset

Svetovalec na informacijski točki, sodelavec na področju hiv/aids preventive kot svetovalec, koordinator, promotor in organizator testirnih dogodkov v programu zaupnega in brezplačnega testiranja in svetovanja na HIV in SPO v skupnosti.

Peter Štangelj

Programski sodelavec
Processed with VSCO with hb2 preset

Vodja Buddy programa in koordinator podpore in zagovorništva za osebe, ki živijo s hivom, koordinator HIV SOS telefona, svetovalec v programu testiranja in svetovanja na hiv in SPO v skupnosti in sodelavec na področju hiv preventive

Mitja Ćosić

Programski sodelavec
katja

Socialna delavka, ki si rada reče tudi queer feministka. Na Legebitri spodbujam alternativne oblike svetovanj in samopomoči, laufam od terena do terena in težim pedagoškim delavkam_cem v šolah. Čeprav sem socialna delavka, vidim birokracijo kot nadležno.

Katja Sešek

Programska_i sodelavka_ec
sebastjan sitar

Najnovejša pridobitev Legibitrinih zunanjih sodelavcev, svetovalec v programu zaupnega in brezplačnega testiranja in svetovanja na hiv in SPO v skupnosti, sicer pa sociolog, pedagog in zgodovinar, ki v svojem prostem času rad potuje in odkriva skrite kotičke Slovenije. »Smeh je pol zdravja, za drugo polovico pa poskrbi naš test.« ☺

Sebastjan Sitar

Programski sodelavec
19883530-28DB-420E-9A4C-C6C0E79FFF71

Sem (rahlo netipična) psihologinja, ukvarjam se z individualno psihološko podporo in podporo staršem LGBT oseb. Verjamem, da je nevladno in socialno področje ključno za spreminjanje družbe na boljše za vse, posebej za tiste, ki jih večina pogosto spregleda.

Blažka Plahutnik Baloh

Programska sodelavka

Zunanji_e sodelavci_ke

Legebitra nismo samo zaposleni_e. Na dnevni ravni, nam na pomoč priskočijo zunanji sodelavci in sodelavke, ki so za izvajanje naših programov izjemno pomembni.

ales jelenc

Sem zdravstveni tehnik in sodelujem kot zunanji sodelavec na programu zaupnega testiranja na hivin SPO v skupnosti. Vsak ponedeljek se trudim, da uporabniki oddidejo iz testa z čim manj bolečo in čim bolj pozitivno izkušnjo. Po naravi sem večni pozitivec in optimist v življenju in to energijo skušam prenašati tudi na druge. Večni deloholik in perfekcionist, ki pa tudi včasih postane utrujen. 😉

Aleš Jelenc

Prostovoljke_ci

Več kot 70 prostovoljk_cev nam vsakodnevno stoji ob strani. Pridruži se tudi ti!