Trans srečanje

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Trans srečanje

21. 02. 2018 | 19:00 - 21:00

Vabljene_i na srečanje trans skupine, ki jo sooblikujemo z Društvom Kvartir. Srečanja skupine so namenjena transspolnim in transseksualnim osebam in vsem ostalim, ki presegajo ali zavračajo spolne norme. Srečanja bodo varen prostor, posvečen pogovoru, deljenju izkušenj, solidarnosti, druženju in skupnemu zoperstavljanju obstoječemu spolnemu sistemu.
 
Srečanja bodo koordinirale transspolne osebe: Neja Berlič, Kitty Žnidar in Verity Ritchie.
 
***
Trans srečanja so namenjena transspolnim in transseksualnim osebam in vsem ostalim, ki presegajo ali zavračajo obstoječe spolne norme, dobrodošle_i pa so tudi naše_i prijatelji_ce in partnerke_ji. So varen prostor, kjer smo spoštljive_i do vseh marginaliziranih identitet.
______________________________________________________
Srečanja omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Mestna občina Ljubljana v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
21. 02. 2018
Čas:
19:00 - 21:00
Dogodek Category:

Organizatorji

DIC Legebitra
Društvo Kvartir

Prizorišče

DIC Legebitra
Trubarjeva 76a
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
www.legebitra.si