STIK Novo mesto

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

STIK Novo mesto

17. 08. 2017 | 18:00 - 20:00

Poletje še kar vztraja in začenja se nova sezona STIKa.

Tokratni otvoritveni STIK smo prestavile_i v Pumpnco. Pumpnca je javni prostor ob reki Krki, namenjen druženju pod krošnjami Akacij.
Ob kavi, čaju, prigrizkih ter družbi dreves in poletnega sonca se bomo spoznavale_i in predebatirale_i vse mogoče, od poletnega dopusta, dela pa do aktivistično-političnih tem.
Dobrodošle so tudi družabne igre ali kakšna zanimiva knjiga, ki jo želite deliti z ostalimi.

Vabljene_i vse_i, ki se STIKa še niste udeležile_i in seveda vabljene_i vse_i tiste_i, ki ste STIK obiskovale_i že v prejšnji sezoni!

**Dobimo se v četrtek, 17. avgusta 2017 ob 18.00 uri pri Pumpnci, Foersterjeva ulica 5, 8000 Novo mesto**

Čas in prostor za STIK vseh prepogosto spregledanih barvic v škatli življenja. Čas in prostor za STIK mladih LGBT+* oseb ter oseb, ki se identificirate izven normativnih identifikacij.
STIK skupina je namenjena pogovorom, debatam, vprašanjem … Na skupini je zagotovljeno varno okolje, brez sovražnosti in pametovanja, kjer je prostor za iskrene pogovore, razmišljanja in osebno rast, posebno pozornost pa bo posvečena temam, povezanih s spolno usmerjenostjo, spolno identiteto in spolnostjo.

Vstop je prost, zaželene pa so prijave na [email protected] zaradi lažje organizacije.

Se STIKnemo!

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z Društvom za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto.
_________________________________________________
Terensko svetovalnico STIK omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
17. 08. 2017
Čas:
18:00 - 20:00
Dogodek Category:

Organizator

DIC Legebitra
Email:
info@legebitra.si

Prizorišče

Pumpnca
Foersterjeva ulica 5
Novo mesto, 8000 Slovenija
+ Google Map