STIK Novo mesto – LGBT osebe obstajamo!

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

STIK Novo mesto – LGBT osebe obstajamo!

19. 10. 2017 | 18:00 - 20:00

Tokratni STIK bo posvečen pogovoru in naslavljanju odprtih vprašanj o spolnih usmerjenostih, spolnih identitetah, seksualnostih.
Prostor bo za deljenje izkušnj, anekdot ter za sproščeno druženje ob pijači in prigrizkih.

Vabljene_i vse_i, ki se STIKa še niste udeležile_i in seveda vabljene_i vse_i tiste_i, ki ste STIK obiskovale_i že v prejšnji sezoni!

**Dobimo se v četrtek, 19. oktobra 2017 ob 18.00 uri v DRPD Novo mesto, Novi trg 9, Novo mesto**

______
Čas in prostor za STIK vseh prepogosto spregledanih barvic v škatli življenja. Čas in prostor za STIK mladih LGBT+* oseb ter oseb, ki se identificirate izven normativnih identifikacij.
STIK skupina je namenjena pogovorom, debatam, vprašanjem … Na skupini je zagotovljeno varno okolje, brez sovražnosti in pametovanja, kjer je prostor za iskrene pogovore, razmišljanja in osebno rast, posebno pozornost pa bo posvečena temam, povezanih s spolno usmerjenostjo, spolno identiteto in spolnostjo.

Vstop je prost, zaželene pa so prijave na [email protected] zaradi lažje organizacije.

Se STIKnemo!

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z Društvom za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto.
_________________________________________________
Terensko svetovalnico STIK omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
19. 10. 2017
Čas:
18:00 - 20:00
Dogodek Category:

Organizator

DIC Legebitra
Email:
info@legebitra.si

Prizorišče

DRPD Novo mesto
Novi trg 9
Novo mesto, 8000 Slovenija
+ Google Map