STIK Novo mesto – Lgbt mediji in zgodovina gibanj

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

STIK Novo mesto – Lgbt mediji in zgodovina gibanj

15. 02. 2018 | 18:00 - 20:00

Čas in prostor za STIK vseh prepogosto spregledanih barvic v škatli življenja. Čas in prostor za STIK mladih LGBT+* oseb ter oseb, ki se identificirate izven normativnih identifikacij.
STIK skupina je namenjena pogovorom, debatam, vprašanjem … Na skupini je zagotovljeno varno okolje, brez sovražnosti in pametovanja, kjer je prostor za iskrene pogovore, razmišljanja in osebno rast, posebno pozornost pa bo posvečena temam, povezanih s spolno usmerjenostjo, spolno identiteto in spolnostjo.

Na tokratnem STIKu v Novem mestu bomo debatirale_i o zgodovini lgbt gibanj. Skupaj s prostovoljkami_ci Legebitre pripravljamo predstavitev zgodovine in predstavitev Legebitrinih Oznanil, revije Narobe in še kaj.
Nekaj revij bomo imele_i tudi s seboj.

**Dobimo se v četrtek, 15. februarja 2018 ob 18.00 uri v DRPD Novo mesto, Novi trg 9, Novo mesto**

VABLJENE_I!
______
Vstop je prost, zaželene pa so prijave na [email protected] zaradi lažje organizacije.

Se STIKnemo!

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z Društvom za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto.

Podrobnosti

Datum:
15. 02. 2018
Čas:
18:00 - 20:00
Dogodek Category:

Organizatorji

DIC Legebitra
DRPD Novo mesto

Prizorišče

DRPD Novo mesto
Novi trg 9
Novo mesto, 8000 Slovenija
+ Google Map