STIK Maribor

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

STIK Maribor

14. 08. 2017 | 18:00 - 20:30

Začenja se nova sezona STIKa!

Pogosto slišimo, kako pomembno je biti tolerantna_en. Ampak kdo sploh določa kaj je ”drugačno” in kaj točno pomeni biti tolerantna_en? Kakšna je razlika med biti tolerantna_en in biti toleriran_a? Je res vse tako binarno ali obstaja več pozicij?
Na vsa ta vprašanja in še več si bomo poskušale_i odgovoriti na STIKu v Mariboru.

Tokratni STIK bo precej strukturiran, saj gre za neformalno, izobraževalno, izkustveno delavnico. Poleg deljenja znanja in izkušenj pa je seveda v prvi vrsti še vedno varno okolje, zabava in spoznavanje.
Vabljene_i vse_i, ki se STIKa še niste udeležile_i in seveda vabljene_i vse_i tiste_i, ki ste STIK obiskovale_i že v prejšnji sezoni!

** Dobimo se v ponedeljek, 14. avgusta 2017 ob 18.00 uri v Mladinskem kulturnem centru Maribor / MKC Maribor (Ob železnici 16), v Mariboru. **

Vstop je prost, zaželene pa so prijave na [email protected] zaradi lažje organizacije.

Se STIKnemo!

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z MKC Maribor.
_________________________________________________
Terensko svetovalnico STIK omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
14. 08. 2017
Čas:
18:00 - 20:30
Dogodek Category:

Organizator

DIC Legebitra
Email:
info@legebitra.si

Prizorišče

MKC Maribor
Ob železnici 16
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map