STIK Maribor – Tehnike sproščanja

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

STIK Maribor – Tehnike sproščanja

10. 12. 2018 | 18:00 - 20:00

Tehnike sproščanja so preproste tehnike, ki so namenjene premagovanju tesnobe, slabega počutja ali preprosto temu, da za nekaj trenutkov izklopimo možgane. Na tokratnem STIKu v Mariboru se bomo spoznale_i z nekaterimi osnovnimi tehnikami, ki jih lahko izvajate same_i doma, nekatere pa tudi takrat, ko so prisotne druge osebe.

Vabljene_i vse_i, ki se STIKa še niste udeležile_i in seveda vabljene_i vse_i tiste_i, ki ste STIK obiskovale_i že v prejšnji sezoni!

** Dobimo se v ponedeljek, 10. decembra 2018 ob 18.00 uri v Mladinskem kulturnem centru Maribor / MKC Maribor (Ob železnici 16), v Mariboru. **

Se STIKnemo!

*******

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z MKC Maribor.
_________________________________________________
Terensko svetovalnico STIK omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
10. 12. 2018
Čas:
18:00 - 20:00
Dogodek Categories:
,

Organizatorji

DIC Legebitra
MKC Maribor
Maribor skozi rožnata očala

Prizorišče

MKC Maribor
Ob železnici 16
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map