STIK Maribor – Reprezentacije LGBT likov v filmih in serijah

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

STIK Maribor – Reprezentacije LGBT likov v filmih in serijah

11. februarja | 18:00 - 20:00

Kako so LGBT liki reprezentirani v filmih in serijah? Ali je legitimno, da LGBT like uprizarjajo igralke_ci, ki niso del LGBT skupnosti? Ali je vsako pojavljanje LGBT dobro, saj doprinaša k vidnosti, ali lahko nekatere reprezentacije dodatno utrjujejo predsodke in stereotipe do LGBT skupnosti?

Na ta in številna druga vprašanja bomo poskušale_i najti odgovore na naslednji delavnici STIK terenske ekipe v Mariboru.

** Dobimo se v ponedeljek, 11. februarja 2019 ob 18.00 uri v Mladinskem kulturnem centru Maribor / MKC Maribor (Ob železnici 16), v Mariboru. **

Se STIKnemo!

Dogodke STIK organiiramo in pripravljamo z ekipo usposabljenih Legebitrin prostovoljk_cev.
Prostovoljke_ci so prisotne_i na vsakem STIK dogodku.
______________________________________________________

*******

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z MKC Maribor.
_________________________________________________
Terensko svetovalnico STIK omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
11. februarja
Čas:
18:00 - 20:00
Dogodek Categories:
,

Organizatorji

DIC Legebitra
MKC Maribor
Maribor skozi rožnata očala

Prizorišče

MKC Maribor
Ob železnici 16
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map