STIK Maribor – Privilegiji

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

STIK Maribor – Privilegiji

14. januarja | 18:00 - 20:00

Kaj so privilegiji? Jih imamo vse_i in se jih tudi zavedamo ali se nam določene stvari zdijo samoumevne? Kako ravnati z njimi v različnih družbenih kontekstih?

Na ta in številna druga vprašanja bomo poskušale_i najti odgovore na naslednji delavnici STIK terenske ekipe v Mariboru.

** Dobimo se v ponedeljek, 14. januarja 2019 ob 18.00 uri v Mladinskem kulturnem centru Maribor / MKC Maribor (Ob železnici 16), v Mariboru. **

Se STIKnemo!

______________________________________________________

** We will meet you on Monday, 10th December 2018 at 6.00 pm at the Youth Cultural Center Maribor / MKC Maribor (Ob železnci 16) in Maribor. **

Se STIKnemo! (Want to know what this phrase means? Well, you have to come to one of the STIK events)
______________________________________________________

*******

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z MKC Maribor.
_________________________________________________
Terensko svetovalnico STIK omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Dogodke sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
14. januarja
Čas:
18:00 - 20:00
Dogodek Categories:
,

Organizatorji

DIC Legebitra
MKC Maribor

Prizorišče

MKC Maribor
Ob železnici 16
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map