STIK Kranj – Ustvarjalnica Zin-ov

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

STIK Kranj – Ustvarjalnica Zin-ov

14. marca | 18:00 - 20:00

Tokrat bomo zopet ustvarjalne_i!

Skupaj s prostovoljkami_ci Legebitre bomo ustvarjale_i Zine. Zini so knjigice, ki jih ustvarimo same_i; lahko so čisto individualne, osebne narave lahko pa so aktivistične, morda mešanica obojega. v Zinih lahko rišete, pišete, lepite, skratka uporabljate raznovrstne likovne metode izražanja.
Vsekakor pa bo, kot vedno, prostor za debato, izmenjavo izkušenj, pogovor o preteklem letu in o snovanju načrtov za novo leto.

Vabljene_i vse_i, ki se STIKa še niste udeležile_i in seveda vabljene_i vse_i tiste_i, ki ste STIK obiskovale_i že v prejšnji sezoni!

****Dobimo se v sredo, 14. marca 2018 ob 18.00 uri v v Klubu študentov Kranj (Slovenski trg 5), v Kranju.****

Se STIKnemo!

*******

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju s Klubom študentov Kranj.
_________________________________________________
Terensko svetovalnico STIK omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
14. marca
Čas:
18:00 - 20:00
Dogodek Category:

Organizator

DIC Legebitra
Email:
info@legebitra.si

Prizorišče

Klubu študentov Kranj
Slovenski trg 5
Kranj, 4000 Slovenija
+ Google Map