STIK Kranj – “Hudičev advokat”

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

STIK Kranj – “Hudičev advokat”

13. 09. 2017 | 18:00 - 21:00

Se velikokrat znajdeš v situacijah kjer se s sogovornico_kom ne strinjaš, vendar si nekako brez odgovora? So komentarji, ki jih sogovornice_ki izrečejo pod pretvezo “mnenj”, velikokrat homofobni, transfobni, nasilni, pa se ne znaš odzvati, tako da bi bil_a s tem zadovoljna_en?
Na tokratnem STIKu bomo preko interaktivnih metod iskale_i argumente in proti argumente, po domače “kajle” 😀 Če ti le-teh manjka, si več kot dobrodošla_el!
 
 
****Dobimo se v sredo, 13. septembra 2017 ob 18.00 uri v v Klubu študentov Kranj (Slovenski trg 5), v Kranju.****
 
Vstop je prost, zaželene pa so prijave na [email protected] zaradi lažje organizacije.
 
Se STIKnemo!
 
POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.
 
Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju s Klubom študentov Kranj.
_________________________________________________
Terensko svetovalnico STIK omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.
 
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
13. 09. 2017
Čas:
18:00 - 21:00
Dogodek Category:

Organizator

DIC Legebitra
Email:
info@legebitra.si

Prizorišče

Klubu študentov Kranj
Slovenski trg 5
Kranj, 4000 Slovenija
+ Google Map