Kavarniški večer: Salome

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Kavarniški večer: Salome

08. 11. 2018 | 20:00 - 23:00

Ljubiteljice_ji Kavarniških večerov,

z velikim veseljem najavljamo, da bomo ob odprtju nove sezone Kavarniških večerov gostile_i prvo damo domače LGBT-scene.

Salome.

Ob njeni prvi 50-ki, ob njenih prvih 30-ih letih delovanja na sceni, ob njeni prvi 10-letki od tranzicije. Pred njenim uradnim praznovanjem v Cvetličarni, nas bo Salome počastila s svojo prisotnostjo.

Skupaj se bomo sprehodile_i skozi najpomembnejše mejnike njenega življenja, prisluhnile_i ljudem, ki so ji blizu, brskale_i po starih albumih in se radostili ob njenem odmevnem smehu.

Presenečenj ne bo manjkalo. Pridite!!

________________________________________________
Projekt Kavarniški večeri je nastal na pobudo Društvo Appareo, Klub Tiffany in Društvo informacijski center Legebitra s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Pišite nam lahko na [email protected] ali [email protected]

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra in Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q).
——————————————

Fans and friends of the Cavern Evenings,

we are very pleased to announce that new season of Cavern evenings is starting. On our first gathering we will host the first lady of domestic LGBT scene.

Salome!

At her first 50s, during her first 30 years of acting on stage, at her first 10 years of transition. Before her official celebration at Cvetličarna, Salome will honor us with her presence.

Together we will walk through the most important milestones of her life, listen to the people who are close to her, browse through the old albums, and rejoice in her great laughter.

There will also be many surprises! Join us!

_____________________________________________
Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Delovanje ter programe Društva ŠKUC poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Urad za mladino in Oddelek za zdravje in socialno varstvo, JSKD in JAK.

Podrobnosti

Datum:
08. 11. 2018
Čas:
20:00 - 23:00
Dogodek Category:

Organizatorji

DIC Legebitra
Klub Tiffany

Prizorišče

Klub Tiffany
Masarykova 24
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map