Kavarniški večer: Parada kot boj?

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Kavarniški večer: Parada kot boj?

14. 06. 2018 | 20:00 - 23:00

Na predvečer letošnjega Festivala Parada ponosa bomo z nekaterimi akterkami_ji tega osrednjega praznika LGBT-skupnosti, ki se je pri nas vgnezdil leta 2001, kritično razmišljali o Paradi ponosa kot sredstvu boja za družbene spremembe.

Toliko za okus, več pa v kratkem.

Rezervirajte si večer za zanimive pogovore v družbi aktivistk_ov za človekove pravice!
________________________________________________
Projekt Kavarniški večeri je nastal na pobudo Društvo Appareo, Klub Tiffany in Društvo informacijski center Legebitra s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Pišite nam lahko na [email protected] ali [email protected]

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra in Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q).
_____________________________________________
Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Delovanje ter programe Društva ŠKUC poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Urad za zdravje in socialno varstvo, JSKD in JAK.

Podrobnosti

Datum:
14. 06. 2018
Čas:
20:00 - 23:00
Dogodek Category:

Organizatorji

DIC Legebitra
Klub Tiffany
Ljubljana Pride

Prizorišče

Klub Tiffany
Masarykova 24
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map