Izlet na Rašico

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Izlet na Rašico

16. 09. 2017 | 21:00 - 23:30

Samorogi_nje se bomo na to septembrsko soboto podale_i na pohod na Rašico, da prevetrimo svoje misli in za vsaj nekaj ur pozabimo na študijsko-službeni stres. Namenoma smo izbrale_i pohod, ki ni preveč zahteven, saj želimo, da se ga lahko udeležite v čimvečjem številu.
 
Štartale_i bomo z Bavarskega dvora, od koder bomo z mestnim avtobusom odpotovale_i do steze, ki mimo travnikov, srn in konjičev vodi do vasi Rašice, od koder se bomo vzpele_i na Rašico do razglednega stolpa na Vrhu Staneta Kosca.
 
PRIJAVE:
Zaradi lažje organizacije (tj. da koga ne pozabimo) zbiramo prijave na [email protected], in sicer do 14. septembra. Podrobnejše informacije sledijo tik pred samim dogodkom, objavljene bodo tukaj in poslane na email naslove prijavljenih. Če komu bolj odgovarja, da pride do začetka steze individualno, se lahko dogovorimo po prijavi na email-u.
 
___________________________________________________
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirajo: Mestna očina Ljubljana – Urad za mladino, Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
16. 09. 2017
Čas:
21:00 - 23:30
Dogodek Category:

Organizator

DIC Legebitra
Email:
info@legebitra.si