Gumbkova poezija

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Gumbkova poezija

24. 10. 2017 | 17:00

Oktobra posebno pozornost posvečamo duševnemu zdravju, široki, a pomembni temi, ki jo pogosto tematizira tudi tema tega večera: gumbkova poezija. Večer bomo tokrat preživele_i v družbi slam poezije oziroma govorjene poezije, interpretacijske oblike, ki je predvsem v zadnjih letih postala zelo priljubljena. Button poetry je video platforma za to vrsto poezije, ki omogoča edinstven način samoizražanja in ki se pogosto prepleta z družbeno kritičnostjo ter tako v ospredje postavlja dragocene, pogosto spregledane in zamolčane zgodbe in perspektive.

Vabljene_i, da se nam pridružite: priložnost bo za predvajanje in/ali branje naših najljubših poezije, pesnic_kov, tistih, ki so na nas pustili močan pečat, tistih zgodb, ki nas navdahnejo takrat, ko nam je težko. Prostor bo tudi za ustvarjanje in interpretacijo vaših kreacij vseh oblik. Pridite in delite z nami svoj košček umetnosti, da skupaj ustvarimo prijetno vzdušenje v enkratni družbi gumbkove poezije.

Na voljo bodo tudi nekatere zbirke gumbkovih pesnic_kov, med drugim nova uspešnica Sabrine Benaim “Depression & 0ther Magic Tricks”.

Za navdih: https://www.youtube.com/user/ButtonPoetry

______________________________________________
Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
24. 10. 2017
Čas:
17:00
Dogodek Category:

Organizator

DIC Legebitra
Email:
info@legebitra.si

Prizorišče

DIC Legebitra
Trubarjeva 76a
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
www.legebitra.si