Čas za STIK v Kopru – Forumsko gledališče

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Čas za STIK v Kopru – Forumsko gledališče

25. 05. 2017 | 18:30 - 20:30

Gledališče zatiranih je generalka za revolucijo – v varnem prostoru preigravamo možnosti rešitve, delovanja in odzivanja na družbene situacije; naše telo dobi izkušnjo odziva, s katerim smo zadovoljne_i in lahko vplivamo na spremembe v družbi.

Nova izkušnja, nova možnost za spoznavanje metod, ki nam pomagajo v vsakodnevnem življenju, aktivizmu, službah, študiju. Za vse, ki si želite poglabljati znanje in veščine v varnem, sprejemajočem in sproščenem okolju.

Začetke tehnik gledališča zatiranih (teatro dell’oppresso oziroma Theatre of the Oppressed) se pripisujejo Augustu Boalu in segajo v 60-ta leta v Brazilijo. Uporablja se kot orodje za družbene spremembe na individualni, lokalni in globalni ravni. Različni pristopi in tehnike, se uporabljajo za družbeni in politični aktivizem, reševanje sporov, terapijo in zagovorništvo.

Dobimo se v četrtek, 25. maja 2017 ob 18.30 uri v Centru mladih Koper, Gregorčičeva 4, 6000 Koper.

STIK skupina postaja tradicija. Dogaja se enkrat na mesec, ob istem času, na istem mestu. Da ne bo kakšne zmede. 🙂

Vstop je prost, zaželene pa so prijave na [email protected] zaradi lažje organizacije.

Se STIKnemo!

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju s Centrom mladih Koper.

https://www.facebook.com/events/206218319885876/

_________________________________________________
Terensko svetovalnico STIK omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
25. 05. 2017
Čas:
18:30 - 20:30
Dogodek Category:

Organizator

DIC Legebitra
Email:
info@legebitra.si