Artish mladinska ustvarjalnica

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Artish mladinska ustvarjalnica

17. 10. 2018 | 17:00 - 18:30

Spoštovane_i!
Obveščamo vas, da bo zaradi odsotnosti in praznika prvo srečanje Artish mladinske ustvarjalnice dne, 7.11.2018 ob 17.00 uri.  Za spremembo se iskreno opravičujemo.
Vodja programa,
Mateja Vilfan

Vabljene_i na prvo srečanje Artish mladinske ustvarjalnice – različice Mladinske čvekalnice, kjer bomo namesto z besedami spregovorile_i z različnimi izdelki, ki jih bomo ustvarile same_i.

Ste vedele_i?
Med risanjem se v možganih aktivirajo deli, ki nadzorujejo vid in natančno motoriko, s čimer se razbremeni delovanje amigdale, ki je odgovorna za uravnavanje čustev in stresa.

Ustvarjalnico bova skupaj z vami ustvarjala Filip Vurnik, dipl. prof. likovne pedagogike in Mateja Vilfan, uni.dipl. socialna delavka.
______________________________________________________

Delovanje Mladinske čvekalnice omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Mestna občina Ljubljana v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.

Mladinska čvekalnica je namenjena vsem LGBT mladim osebam.
Poudarek je na ustvarjanju varnega okolja, izmenjavanju mnenj, izkušenj in medsebojni podpori pri različnih dilemah, s katerimi se soočamo v vsakdanjem življenju.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
17. 10. 2018
Čas:
17:00 - 18:30
Dogodek Category:

Organizator

DIC Legebitra
Email:
info@legebitra.si

Prizorišče

DIC Legebitra
Trubarjeva 76a
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
www.legebitra.si