Aktivistični krožek

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Aktivistični krožek

15. marca | 16:00 - 17:30

Si naveličan_a tega, da nisi nikoli slišan_a? Si naveličan_a, da se diskriminacije pometa pod preprogo? Da nimaš družbe, v kateri bi te sprejemali, kakršna_en si? Se ti zdi, da si nemočna_en in osamljen_a? Da bi svet lahko bil prijaznejši?

V četrtek, 15. marca ob 16 uri, se bomo prvič zbrali na kup vsi tisti, ki smo sami, vsi tisti, ki mislimo, da bi svet lahko bil lepši in vsi tisti, ki upamo v to, da ga lahko vsaj malce spremenimo.

Če hrepeniš, da bi revolucionarne misli, ideje in dejanja delil_a z nami, te vabimo, da se nam pridružiš na novem AKTIVISTIČNEMU krožku. V varnem prostoru te bomo spodbujali in odkrivali skrita in manj skrita znanja in sposobnosti ter ti ponudili priložnost, da nam pomagaš graditi LEPŠI in BOLJŠI SVET.

Lepo vabljen_a.

_________________________________
AKTIVISTIČNI KROŽEK je namenjen vsem vam, ki bi rade_i nekaj naredile_i, pa ne veste kaj ali kako. Namen krožka je širiti ideje, prepričati se, da lahko vsak_a nekaj dobrega naredi, se družiti in odkrivati rešitve problemov, ki nam jih postavlja družba v današnjem času. Poleg tega ostri kritično razmišljanje, vas uri v mehkih veščinah in pomaga, da vidite v še tako temačnem dnevu svetlo luč.
______________________________________________
Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
15. marca
Čas:
16:00 - 17:30
Dogodek Category:

Organizator

DIC Legebitra
Email:
info@legebitra.si

Prizorišče

DIC Legebitra
Trubarjeva 76a
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
www.legebitra.si