Strokovni posvet LGBTIQ+ mladi v šolah – VIDEO
16/07/2021

Predstavljamo vam video posnetek strokovnega posveta LGBTIQ+ mladi v šolah, ki smo ga pri Legebitri izvedle_i 17. junija 2021, skupaj z Društvom Parada ponosa.

Najlepša hvala vsem govorkam_cem, gostjam_om, predvsem pa organizacijski ekipi!

Posnetek je dostopen v dveh delih.

V prvem delu lahko prisluhnete uvodu in nagovorom, predstavitvi rezultatov raziskave 2019: LGBT mladi – prebijmo molk v šolah, kratkim predstavitvam naših aktivnosti in predstavitvi projekta SAFER.

Posnetek: https://www.youtube.com/watch?v=mRjgnpoxiKo&t=4347s

V drugem delu pa si lahko ogledate predstavitev priporočil in dobrih praks ter diskusijo “Kdo se boji ideologizacije šol?”

Posnetek: https://www.youtube.com/watch?v=LT3MONWFdXM

Vabimo vas, da si ogledate tudi foto galerijo: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=LjubljanaPride…

Kamera: Petra Hrovatin in Aljaž Blatnik

Montaža: Petra Hrovatin

Foto: Nika Vidnjevič

____________________________

Dogodek so podprli: program Erasmus +, Program ACF v Sloveniji 2014–2021, Renew Europe, Nemško veleposlaništvo Ljubljana in Kino Šiška. Dogodek je bil del Festivala Parada ponosa 2021, ki ga organizira Društvo Parada ponosa.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancira: Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Ostale objave

Razpis za delovno mesto na področju socialnega varstva.

Iščemo programsko* koordinatorico v programskem sklopu Psihosocilano svetovanje za LGBTIQ+ osebe za polni delovni čas - 40 ur na teden Pogoji: Izobrazba po 69. členu ZSV z najmanj dvema letoma delovne dobe kot strokovna delavka po ZSV, ali opravljen strokovni izpit po...

Dostopnost

This site is registered on wpml.org as a development site.